Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

BESOB'tan Başkan Zekai Kafaoğlu'na kutlama ziyareti

BESOB

Balıkesir Esnaf ve Sanatkar Odalar Birliği (BESOB) Altıeylül Belediye Başkanı seçilen Zekai Kafaoğlu'nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkar Odalar Birliği (BESOB) Altıeylül Belediye Başkanı seçilen Zekai Kafaoğlu'nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
BESOB Başkanı Mesut Aşanel, yönetim kurulu üyeleri ve Oda Başkanlarının katıldığı hayırlı olsun ziyaretinde Başkan Mesut Aşanel merkezi hükümet ile uyumlu bir yerel yönetimin Balıkesir'e çok büyük katkılarının olacağını belirterek Ankara'daki merkezi hükümet ile aynı partilerden olması Balıkesir için önemli bir fırsat oldu. Bütün hemşerilerimiz de bunun farkında. Balıkesir sizlerle birlikte çok büyük bir şans yakaladı. Sayın Kafaoğlu'nu siyasete başladığı günden bu yana bütün herkes tanıyor. Sizin bu güler yüzünüz, ilgi ve alakanız, sempatiniz hiçbir zaman unutulmaz. Değerli oda başkanlarımız sizleri çok iyi tanıyorlar. Size moral vermek için, güç ve destek vermek için geldik. Her zaman sizin yanınızdayız” diye konuştu.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, BESOB Başkanı Mesut Aşanel ve oda başkanlarına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirtti. Sivil toplum örgütlerine ve özellikle de meslek örgütlerine çok önem verdiklerinin altını çizen Başkan Kafaoğlu şöyle konuştu: Bizler de her zaman esnaf teşkilatının yanındayız. Biliyorsunuz AK Parti'nin belediyecilik konusunda çok ciddi bir tecrübesi var. AK Parti seçim beyannamelerinde 5 maddede belediyecilik tanımını yapıyordu. Birincisi, katılımcı belediyecilik. Belediye bir hizmet yapacak, o mahallenin fikrini almalı. Yapıyor hizmeti mesela mahalle memnun olmuyor. O zaman soracaksın. Biz belediyeciliğin merkezine insanı koyduk. İnsanların fikirlerini alacağız. Hele hele sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri çok önemli. Ama fikir alırsan doğru işler yaparsın, memnuniyet artar. İkincisi, sosyal belediyeciliği koymuşlar. Garip gurebanın, özürlülerin, şehit ve gazilerin yanlarında yer alacağız. Üçüncüsü, çevreye duyarlı belediyeciliği koymuşlar. Dördüncü, kültürel belediyecilik. Kültürel değerlerimiz yaşatılacak. Ve en sona hizmet belediyeciliğini koymuşlar. İleri demokrasilerde her şey vatandaş için, vatandaşın mutluluğu için. Biz seçildik diye her şeyi en iyi bilen biz değiliz ki. Vatandaş ile bağımızı hiç kesmeyeceğiz. Gittiğimiz yerlerde hep Hacı Bektaşi Veli'nin sözünü söyledik biz Yiyene helaldir lokmamız, gelene açıktır kapımız.” 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli